Zahviezdime

Alt

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
alt
Sach-Mat, teraz uz urcite! Zdroj: ria.ru
 
Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 25.4.2023 10:37

Iste. Mi to pripadá ako BMW, ktoré predáva M-paket, čo sú inak oplastované nárazníky z vrcholovej športovej verzie, tak každý majiteľ zdochlín typu 316i si to hneď kupuje a zháňa ako prvé. T-14 je pojazdných asi 20 kusov, ktoré sa šetria na výstavy a deň pobedy. Takže po Ukrajine tiež asi budú behať tuzeri s T-56 a s namaľovanými Armata paketmi.


Alt
Alt | 25.4.2023 11:00

Ja som zatial nezachytil, ze by sa vobec zacala jeho seriova vyroba. Pokial mi je zname tak nie a ani sa zacat nemala, lebo nema funkcny (rozumej spolahlivy) motor. A predbezne to vyzera na to, ze bude potrebovat uplne novy (alebo kludne aj stary). V kazdom pripade je to na kompletnu prerabku koncepcie tanku.
Tych par pojazdnych kusov co spominas, tak doprevadza tym technikov, ktory ho pri poruchach spojadnuju. Nasadenie T-14 na Ukrajine uz bolo ohlasene tusim na jesen, ale podla vsetkeho len propagacne. Podobne to bude najskor aj teraz.


Alt

pH--
pH-- | 25.4.2023 11:45

Áno, Rusi idú skutočne nasadiť svoje štyri pojazdné Armaty do boja. Preto zrušili oslavy Dňa pobedy. Ale počul som, že tie zostávajúce aspoň prevezú popred kremeľ na valníkoch - vlastne akési alegorické vozy...


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader