Zahviezdime

Alt

alt
Nespokojnost Rusov Zdroj: dennikn.sk
 
Maco
Maco | 21.2.2023 10:06

Iránska tajná služba nepoužíva Novičok...


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 21.2.2023 11:33

A prečo by mali? Plebsu a väčšine imponuje silný líder. A v Rusku jediná vec, čo funguje perfektne, je propaganda a kult osobnosti. Oni fakt veria tomu, že sú superveľmoc, veria tomu, že majú supersilnú armádu, že technologicky im západ iba závidí ich úroveň rakiet a tankov. Synom a dcéram Moskvy a Petrohradu vyhovuje, že im natĺkli do hláv, že sú elita národa, ktorá može točiť porno, zatiaľ čo na nich pracujú podľudia z východných plání. A 80% obyvateľov nebolo ani len na predmestí Moskvy, nieto ešte v cudzine, tak netušia, že existuje iný svet, kde ľudia majú 24/7 elektrinu, splachovacie hajzle a len tak z rozmaru si môžu kúpiť PlayStation či krabicu lega.
A tí na západe chcú mať pokoj. V živote sa nestarali o druhých, prečo by mali začať teraz? Celú existenciu tam platí, keď sa o seba nepostaráš sám, nepostará sa o teba nikto. To je ich mentalita a očakávať od nich niečo iné je naivita.


Franta Váňa
Franta Váňa | 21.2.2023 13:41

Ale náš problém je inde - je to státo tupých putinofilných ovcí, ktoré tu robia všetko preto, aby sme sa aj my dostali na úroveň prepitých mužikov.
Preto sa musíme vysporiadať s vlastizradcami ako je Fico.


Sun-c
Sun-c | 21.2.2023 17:03

Franta: Ja sa nebojim Fica ani Putina. Bojim sa tych, ktori podlahli predstave ze oni su ti "lepsi", spravni, vyvoleni, ze kazdy je povinny zdielat ich nazory a hodnoty a planuju sa "vysporiadat" s kazdym, kto nezapada do ich sablony spravania a uvazovania.


Mick
Mick | 21.2.2023 17:33

Sunc, vsak to presne robi Putin, a vysporiadava sa s Ukrajincami. Si naozaj mudry a odvazny muz. Ktovie, ako dlho by si vydrzal zivy v russku.


Franta Váňa
Franta Váňa | 22.2.2023 16:21

Sunc - veda niečo ako maoisti v Číne alebo Putinov chanát
Tam za kritiku vlády dostaneš ťažkú basu alebo smrť.
U nás si užívaš slobodu západnej liberálnej demokracie.
Váž si to.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader