Zahviezdime

Alt

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
alt

Nebude plosny lockdown ani celoslovenske opatrenia iba podla okresov.
Okresy, kde bude zaockovanych viac ako 65% osob nad 60 rokov, budu mat "zoliky".
Nebude plosne zatvaranie skol, iba podla skolskeho automatu.

Podpora ockovania:
Neobjednanie vakciny Pfizer ked sa mohlo a bol zaujem.
O Astre vieme svoje.
Sputnik.
Ockovacia loteria.
Lockdown pre vsetkych.

Na nieco som zabudol?

Zdroj: Alt
 
sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 30.11.2021 13:41

nebudeme rozdelovat obcanov na zaockovanych a nezaockovanych

„Ľudia to vnímajú tak, že máme dva typy spoločnosti alebo dve kategórie ľudí. Tých, ktorí môžu všetko, tých zaočkovaných, a tí ostatní nech si to tvrdo zaplatia. A z čoho si to zaplatia?,“ povedal Kollár.


Alt
Alt | 30.11.2021 13:56

K uplnej absurdnosti mi uz chyba iba celoplosne testovanie ... a odvolanie Lengvarskeho a nasledne dosadenie Krajciho ...


ygnac
ygnac | 30.11.2021 14:43

Vyckaj chvilu. Pripravuje sa. Cakaju, ze 3. vlna dopadne katastrofalne a budu mat dovod na odvolanie. Pchychopatovic to uz dlhsie vyhlasuje.


vlt
vlt | 30.11.2021 14:52

Tak ale zas treba priznat ze hladat chybu len u tych druhych a hlavne len priamo ministra zdravotnictva je scestne. Tiez sa neda povedat zeby to susedne krajiny robili nejak drasticky lepsie a to tam nemaju Matovica.


Krajciho kritizovali za to ze neodstupil ked nebol schopny presadit lockdown ked to ziadal ale az o 2-3 tyzdne neskor. Teraz tu mame objektivne zdravotnictvo v horsom stave a neviditelny lockdown a nikto nevola po odstupeni Lengvarskeho. Cim nechcem povedat ze by mal odstupit.

Spominat ze pred rokom nebola objednana vakcina je teraz uz smiesne - vakcin je dost len ludi na ockovanie malo.

Sputnikom sme mohli zaockovat ludi co si nic ine pichnut nedaju a mozno by sme na tom boli o nieco lepsie ale tam zas bolo treba tahat trapne geopoliticke boje.

Rozdelovat ludi na zaockovanych a nezaockovanych nieje mudre kedze vtedy konci akykolvek dialog a meni sa to na zakopovu vojnu.

Ziadny skutocny lockdown pre vsetkych som si tu zatial nevsimol.

U nas mala aspon vladna koalicia drzat spolu jednu liniu a nie tieto nekonecne zabo-mysie vojny. Potom sa Ficovi lahko trolluje.


ygnac
ygnac | 30.11.2021 14:56

Lengvarsky, ktory tam nie je ani rok, je zodpovedny za stav zdravotnictva? Fuha.
Je zodpovedny aj za to, ze vyhoreni a nezaplateni lekari a sestry po prvej vlne nadobro odisli? Neziadal nahodou zvysenie platov, ale nedostal na to peniaze?
A ked chce konecne spravit poriadky v systeme a reformovat nemocnice, co meska 20 rokov, tak sa vztopori Borisko a ide pomahat.


Alt
Alt | 30.11.2021 15:25

@vlt suhlasim, ze ten neobjednany pfizer by vela nespravil, ale nieco urcite hej. Hlavne ale kym bol zaujem o ockovanie, tak sa mal maximalne vyuzit. To ze u nas sa nielen ze nevyuzil, ale naopak zabil (vid aj teraz lockdown-om) je uz len take specifikum.


blackota
blackota | 30.11.2021 15:50

vlt> "Sputnikom sme mohli zaockovat ludi co si nic ine pichnut nedaju a mozno by sme na tom boli o nieco lepsie ale tam zas bolo treba tahat trapne geopoliticke boje."

ehm, kolko sa realne dalo zaockovat Sputnikom, oproti tomu "zaujmu deklarovanemu v ankete na facebooku"? :) a pls rovno zabudni na ten pseudoargument, ze "odradila ich medialna kampan", lebo ak by lubovolna medialka vedela pracovat s takou efektifivitou s ludskym materialom, tak su akekolvek dalsie volby zbytocne, lebo strana, ktora by si ich najala, by vyhrala volby s 95% ziskom hlasov.

takze nemel laskavo blbosti a vytiahni si prosim aspon v tomto pripade hlavu z riti.


Len tak
Len tak | 30.11.2021 16:21

blackota, nemám ťa rád (už ani neviem prečo), ale súhlasím s tebou. vlt je asi skratka od valiant.


blackota
blackota | 30.11.2021 17:09

len tak> v pohode. pomozem ti - lebo som arogantny zmrd ;)


Len tak
Len tak | 30.11.2021 17:13

Arogantní zmrdi mi neprekážajú, ak preukazujú IQ. Iným si ma nasral niekedy.


vlt
vlt | 30.11.2021 18:19

@len tak, @blackota: Chlapci trocha ste pozabudli na casove hladisko. Aj Alt hovori ze tu bol zaujem o ockovanie zaciatkom roka ked tu bola druha vlna a chybal neobjednany Pfizer. Ten zaujem logicky do leta opadol a to je ten problem Sputnika. Poznam 3 ludi co cakali len na tu rusku samohonku. Jeden sa nechal zlomit pocas cakania na vysledky testov a dal si Pfizer. Dalsi dvaja za tu dobu co sa cakalo uz necitili ohrozenie a tiez pod vplyvom antivax sceny jednoducho zmenili nazor a nedali si nic.
Takze ich neodradila koalicna medialna kampan okolo Sputnika ale skor medialna kampan antivax politikov a cas ktory mali vdaka nekonecnemu natahovaniu schvalovacieho procesu.

@len tak: nick su inicialy mena a ne nejaky valiant. Vsade vidis politiku a tie vase zabo-mysie vojny.


blackota
blackota | 30.11.2021 18:43

vlt> bullshit? :) co ine ti poviem na to. ten jeden mal presne len velku hubu medzi kamaratmi v krcme, a ked prislo na lamanie chleba, tak si povedal, ze doma nema ani rusky televizor, jazdi na nemeckom aute, pouziva iphone, tak by bol asi uplne sprosty, ak by si dal pichnut nejaku rusku experimentalnu vakcinu, ktora nie je doteraz ani schvalena, ani uznana. a ti zvysni dvaja boli klasicky dementi, ktori by sa nedali zaockovat ani panickym mocom jezuliatka z jasliciek.

prosim, prestanme uz dokolecka opakovat ten stupidny pseudoargument, je to smiesne, trapne, a nedostojne. mozno ten rozdiel by bol +/- 5000 ludi, co je stale _nic_, v dnesnych cislach 5 dni ockovania.


ygnac
ygnac | 30.11.2021 18:57

"odradila ich medialna kampan"
"tiez pod vplyvom antivax sceny jednoducho zmenili nazor a nedali si nic"

Antivax kampan ich odradila. Nie kampan proti Sputniku. Pretoze ak by ich odradili rozumne argumenty a dovody nedavat si sputnik, tak by na zaklade rozumnych argumentov konali inak, a nie bez rusok vyblakovali v lidli na predavacky.


vlt
vlt | 30.11.2021 20:40

@blackota: Clovece pred kamaratmi na pive sa ludia vytahuju tak na skole. Bullshit je vyberat vakcinu podla toho kto ti vyrobil telku - to by ti asi zostala len ta cinska.

5000 tisic ludi je pre teba nic? Ty si ale filantrop.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader